Entinen F1-kuljettaja ja vuoden 1980 maailmanmestari Alan Jones kehottaa maanmiestään Mark Webberiä harkitsemaan siirtymistä Ferrarille. Jones epäilee, että siirto voisi olla parempi vaihtoehto kuin jäädä Sebastian Vettelin tallikaveriksi Red Bullille.

– Mark on jo saavuttanut yhden niistä kahdesta asiasta, jotka jokainen kuljettaja haluaa saavuttaa. Toinen on voittaa Monaco ja toinen ajaa Ferrarilla. Jos hän menisi Ferrarille, se voisi olla raikas tuulahdus hänelle. Talli on erittäin arvostettu ja näyttäisi hyvältä CV:ssä, Jones sanoo AAP:n mukaan.

– Hän tulee erinomaisesti toimeen (Fernando) Alonson kanssa, joten se voisi olla hyvä suunta.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Mark on hyvässä tallissa, mutta jos hän tekisi jatkosopimuksen Red Bullin kanssa ensi vuodesta, hänellä olisi yhä Vettel tallikaverina, mikä on aika vaikea tehtävä, Jones järkeilee.