Fernando Alonso kertoo, että hän kärsi kauden 2011 alussa vamman, joka vaikutti hänen koko kauteensa. Alonso paljasti tiedon Ferrarin kotisivulla fanin kysyttyä onko espanjalainen ikinä ajanut loukkaantuneena.

– Kyllä silloin tällöin, Alonso sanoi.

– Joskus tulee kärsittyä lihasvammoista, kuten mikrorevähtymistä treenatessa, jännetulehduksista, uupumuksen aiheuttamasta niskajännityksestä… Mutta se on sama kaikissa urheilulajeissa.

– Luulisin, että kärsin eniten viime kauden alussa, jolloin sain vamman iskiashermoon, mikä aiheutti minulle paljon tuskaa jalassani kisojen loppupuolella. Minulla oli myös kuumetta parissa kisassa. Kisan lopussa minulla oli sellainen tunne, että olin aivan sietokykyni rajoilla.

Osallistu MM-kisojen Jääkiekkotietäjä-kisaan ja voita NHL-matka New Yorkiin kahdelle.
Lue ohjeet tästä ja kuittaa samalla jopa 100 euron bonus!