Pirelli-pomo Paul Hembery sanoo F1-toimittaja James Allenille, että Michael Schumacherin kritiikki ei ole perusteltua. Mercedes-kuljettaja sanoi Saksan mediassa aiemmin tällä viikolla, että nykyisillä renkailla ajetaan mutkiin joskus selvästi varovaisemmin kuin ajajien ja autojen suorituskyky mahdollistaisi.

Hemberyn mukaan Kimi Räikkönen kuitenkin osoittaa, että renkaat eivät olet ongelma, vaan ainoastaan osa koko pakettia, josta on puristettava irti jokainen suorituskyvyn tippa.

– Moottoriurheilussa vain voittaja on onnellinen. Ajajat ovat paineen alla – he haluavat menestyä, ja mikäli eivät menesty, tulee sanottua tällaisia asioita, Hembery sanoi viitaten Schumacherin kritiikkiin.

– Jokainen ajaa osana pakettia. Jos pakettia rajoittavat renkaat, niin pyrit joka tapauksessa puristaamaan 100 prosenttia siitä paketista. Jos puristat vain 70 tai 80 prosenttia, kuten on väitetty, et saa tuloksia. Katso Räikköstä: hän on ollut rallissa kaksi vuotta, joten hän on kärsinyt suurimman muutoksen ja hän sai heti alkuun toisen sijan.

Hembery myöntää, että renkaat ovat tällä hetkellä kuuma puheenaihe, mutta uskoo, että tilanteessa on muutos odotettavissa.

– Katsotaan mitä Mugellon testissä tapahtuu.