Bahrainin osakilpailu ei ole ainoa, joka on vaarassa peruuntua tänä vuonna. Tunnettu brasilialainen F1-toimittaja Livio Orrichio kertoo, että Teksasin Austinissa sijaitseva Circuit of the Americas, jonka on tarkoitus isännöidä tämän vuoden Yhdysvaltain osakilpailu, on jäljessä rakennusaikataulustaan.

– Rakentaminen on jäänyt pahasti jälkeen suunnitelmista. Tämän lisäksi promoottorin ja osavaltion hallituksen välillä on vakavia ongelmia, Orrichio kirjoittaa O Estado de S.Paulossa.

– Kumpikin osapuoli odottaa toisen maksavan F1-sarjan promootiomaksun, jonka arvioidaan olevan $18 miljoonaa. Joten tämän vuoden mestaruussarja, jonka pitäisi koostua 20 osakilpailusta, tulee todennäköisesti sisältämään vain 18, Orrichio uskoo.

Teksasin osakilpailun toteutumista on epäilty viime vuodesta lähtien. Yhdysvalloissa kisan järjestämistä on kritisoitu muun muassa radan rakentamisesta syntyvien korkeiden kulujen vuoksi. Toisin kuin New Jerseyn vuodelle 2013 suunniteltu osakilpailu, osa Austinin kisan kuluista katetaan verorahoilla.