Suomalaiskuljettaja Heikki Kovalainen ei lukeudu formula ykkösten Bahrainin osakilpailun ennakkosuosikkeihin. Kovalainen jäi toisissa vapaissa harjoituksissakin yli kolme sekuntia kärjestä.

Caterham-kuskin yllätysvoitto nostaisi kuitenkin tavallisen formulafanin ryysyistä rikkauksiin – mikäli uskallusta löytyy sijoittaa muutama lantti peliyhtiö Unibetin vetokertoimiin.

Unibet tarjoaa kisan alla Kovalaiselle huikeaa voittokerrointa 2000 eli kymmenen euron panoksella kuittaisi huikeat 20.000 euroa. Vastaavasti jo euron veto toisi yllätystuloksen toteutuessa kaksi tuhannen arvoisen voiton.

On selvää, että Kovalaisen voitto voisi perustua ainoastaan ison kasan muita kuskeja epäonneen. Mutta koska Bahrainissa ollaan, niin voisihan voiton avain löytyä myös kärkitallien viime hetkellä aloittamasta boikotista?

Hieman varmempaa Bahrainin GP:ssä on silti Kimi Räikkösen voitto, jolla silläkin saisi rahansa tällä hetkellä 18-kertaisena takaisin.

Huomioitavaa on joka tapauksessa, että kertoimet elävät vielä kisan alla. Lopullisiin kertoimiin vaikuttavat niin muiden pelaajien panostukset kuin suoritukset aika-ajoissa. Saat kuitenkin aina sen kiinteän kertoimen, joka vetoa jättäessäsi on voimassa.