Heikki Kovalaisen suorapuheinen tallipomo Tony Fernandes toistaa jälleen, että faneilta saattaa joskus unohtua, että talli aloitti formula ykkösissä vasta kaudella 2010. Malesialaisliikemies toteaa, että suorilla kilpailijoilla ei ole ollut jakoa Caterhamia eli entistä Lotusta vastaan.

– Me olemme kilpailukykyisiä. Me olemme lyöneet Marussian ja HRT:n laudalta, vaikka tosiasiassa he ovat olleet mukana kuusi kuukautta pidempään, Fernandes uhosi The Sunin mukaan.

– Me olemme puoli sekuntia jäljessä vakiintunutta keskikastia kisavauhdissa. On hyvä muistaa, että tämä talli on vain kaksi vuotta vanha. Kaikki muut paddockilla ovat olleet mukana paljon pidempään.

– Kun aloitin, me olimme yhdeksän sekuntia jäljessä kärkeä. Viime vuonna olimme noin neljä sekuntia Red Bullin perässä. Tänä vuonna tietyillä kierroksilla olemme olleet yhtä nopeita kuin he. Olen siis erittäin tyytyväinen ja vahvistan tallia koko ajan.