Kimi Räikkönen myönsi, että vauhti perjantain harjoituksissa ei vielä aivan riitä aika-ajoihin ja työtä on tehtävänä ennen lauantaita. Lotus-kuski kuitenkin sanoi, että ajaminen radalla tuntuu samalta kuin ennenkin ja odottaa kisaa innokkaasti.

– Minulla on hyvä fiilis autossa kuumissa olosuhteissa ja kisa käydään myöhempänä ajankohtana, joten en usko sen muodostuvan ongelmaksi. Rata tuntuu ihan täysin samalta kuin muistelinkin ja toivon aika-ajoista parempaa tulosta kuin Australiassa, Räikkönen sanoi Crash.netin mukaan.

– Odotan kisaa täällä innolla, Räikkönen vakuuttaa.

Tekniikkapomo James Allison kertoi, että Räikkösen KERS ei toiminut toisessa sessiossa. Järjestelmän menetys kokonaan heikentäisi aikaa useita sekunnin kymmenyksiä.

– Kimin KERS ei osoittanut yhteistyöhaluja suurimman osa toista jaksoa, mikä tarkoittaa, että hänen aikansa ei ollut täysin vertailukelpoinen, Allison sanoi lisäten, että auton ohjaus ei yhäkään toimi aivan kuten Räikkönen toivoisi.