Eilen Meksikon rallin voittanut Sebastien Loeb johtaa nyt jo sarjaa ylivoimaisella 16 pisteen erolla kakkoseen, joka on vieläpä hänen tallikaverinsa Mikko Hirvonen. Edellisen rallin voittanut Jari-Matti Latvala on jäänyt jo peräti 40 pisteen päähän ja on kuljettajien sarjassa vasta viidennellä sijalla, edellään muun muassa toinen Ford-kuski Petter Solberg.

Tasaisen tappavasti ajava ranskalaismestari Loeb sanoo, että nykyinen meno sopii hänelle vallan mainiosti.

– Ei se helppoa ollut, mutta lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Viikonloppu oli pitkä, siinä oli monia pitkiä erikoiskokeita ja iso taistelu. Meidän piti antaa kaikkemme, koska Mikko oli erittäin nopea ja Forditkin nopeita, Loeb sanoo sarjan kotisivulla.

– Pääasia on päästä loppuun joka rallissa. Meillä on nyt kaksi voittoa ja Jari-Matti, joka on yksi suurin haastajani, on keskeyttänyt kahdesti.

– Jatkossa tulen tekemään samaa kuin aina: painan kovaa ottamatta liian suuria riskejä ja sitten näemme mihin se riittää.