Fernando Alonso kertoo, että Ferrarin täytyy ”purra hammasta” parissa ensimmäisessä kisassa. Autossa on espanjalaisen mukaan vielä paljon kehittämistä.

– Meidän täytyy ehdottomasti kehittyä paljon, tehdä työtä ymmärtääksemme autoa ja sopeuttaa ajotyyliäni uuteen autoon. Se on menettänyt downforcea perässä viime vuodesta ja uusien renkaiden takia sitä on hieman vaikeampi ajaa, Alonso kertoo tallin sivulla.

– Me tiedämme mihin suuntaan meidän on mentävä auton kehittämisessä, mikä on tärkeä askel. Meidän täytyy purra hampaitamme muutamassa ensimmäisessä kisassa, mutta ennen kaikkea meidän täytyy katsoa missä olemme suorituskyvyn suhteen ja pyrkiä tekemään kaikkemme tuodaksemme kotiin kauden alussa niin paljon pisteitä kuin mahdollista.

– Tiedän, että fanit haluaisivat minun sanovan, että voimme saavuttaa sellaisen ja sellaisen tuloksen, mutta totuus on, että me emme tiedä kilpailukykyämme vielä. Kunhan tiedämme missä mennään, voimme asettaa tarkempia tavoitteita itsellemme.