Max Verstappenin perjantain toinen harjoitus päättyi ennenaikaisesti teknisen vian takia. Erikoisesti tv-kamerat näyttivät, miten ongelmasta huolimatta yksikään mekaanikko ei työskennellyt hollantilaisen kilpurin parissa.

– Autossa haisee savu. Saammeko tuulettimia tänne, Verstappen kysyi hypätessään nopeasti pois autostaan.

Nyt syy selvisi. Verstappenin autossa oli ongelma kineettisen energian kanssa. Kolminkertaisen mestarin kilpuri ei ollut sähköenergian takia turvallinen, jonka takia tallia kiellettiin koskemasta autoon, kunnes energiavuodon lähde saatiin paikannettua.

Lopulta tallille näytettiin vihreää valoa, ja Verstappenin autoon saatiin taas koskea. Red Bull menetti kuitenkin tärkeää ajoaikaa Montrealissa. Kaiken lisäksi Verstappenin autossa oli uusi voimanlähde.

Samat osat vaihdettiin myös toisen RB-autoon Sergio Perezille. Juuri kaksivuotisen sopimuksen tallin kanssa solminut meksikolainen ei raportoinut samanlaista ongelmaa perjantaina.

LUE MYÖS: