Williamsin Logan Sargeantin F1-ura näyttää tulevan päätökseen.

Talli etsii avoimesti uutta kuskia. Muun muassa Ferrarin Carlos Sainz sekä Sauberin Valtteri Bottas neuvottelevat tallin kanssa. Kanadan osakilpailu heitti lisää vettä myllyyn Sargeantin pään menoksi.

Amerikkalaiskuljettaja teki vajaassa 25 kierroksessa kolme ajovirhettä, joista viimeisin johti osumaan seinään kanssa. Sargeant menetti autonsa hallinnan radan ensimmäisessä sektorissa, osuen rajusti Montrealin radan valliin. Sargeant on kunnossa, mutta kilpailu päättyi siihen.

Sargeant osui jo aiemmin valliin, säästyen suuremmilta vahingoilta. Vain reilu 20 kierrosta myöhemmin onni ei enää ollut myöten. Kolari ei ole kauden ensimmäinen nuorelle amerikkalaiselle. Williams on myöntänyt Sargeantin osumien vaikuttaneen jo nyt kauden kehitystyöhön.

Samalla varikolla alkoi todellinen rengasrumba, joka päättyi lopulta Max Verstappenin hyödyksi. Hollantilainen nousi ensimmäiseksi, kun McLaren piti kilpailua johtanutta Lando Norrisia radalla yhden kierroksen ylimääräistä. Turva-auton aikana Norris valahti peräti kolmanneksi Verstappenin sekä George Russellin taakse.

Formula 1

@F1
LAP 29/70

Sargeant's car will soon be off track and we'll be racing again!

#F1 #CanadianGP