Valtteri Bottas oli positiivisin mielin Viaplayn Mervi Kallion haastattelussa heikosta kilpailusta huolimatta.

Bottas jäi pisteittä Imolan legendaarisella radalla. Suomalaiskuljettajan rengastrategia ei toiminut halutulla tavalla, pudottaen 34-vuotiaan aina sijalle 18 saakka.

Tästä huolimatta suomalainen ei vaikuttanut pettyneeltä. Tulevaisuudestaan ajava Bottas on nähty Williamsin varikkopilttuussa neuvottelemassa mahdollisesta sopimuksesta. Sauber-kuski vihjasikin sopimuksen etenemisestä haastattelun lopuksi.

– Renkaat vähän kyrvähtivät tuossa lopussa, Bottas naurahti Viaplaylle.

– Päätimme tehdä varikkopysähdyksen ja olla aggressiivisia. Auto tuntui suhteellisen hyvältä, mutta viimeinen kierros oli aikamoista luistelua. Pysähdyimme hieman liian aikaisin.

– Olemme tallina siinä tilanteessa, että meidän on pakko kokeilla jotain normaalista poikkeavaa. Peruskisalla olisimme aina vain sijalla 15 tai 16.

– Saimme tähän viikonloppuun pienen päivityksen, mutta on selvää, että tarvitsemme jotain osia ja palikoita vielä lisää. Puhdas vauhti ei vain liitä.

– Minä opin myös tiettyjä muitakin asioita tänä viikonloppuna. Aika paljon asioita selvisi. Nyt voidaan mennä positiivisin mielin seuraavaan kilpailuun.

LUE MYÖS: