McLaren-kuljettaja Lando Norris sijoittui sunnuntaisessa Australian GP:ssä hienosti kolmanneksi.

Nopea ja luotettava britti ajoi jälleen virheettömän kilpailun ja on nyt vieraillut uransa aikana palkintokorokkeella kaiken kaikkiaan 14 kertaa. Samalla Norriksen nimiin napsahti F1-ennätys, jota moni kuljettaja ei mielellään nimiinsä haluaisi.

McLaren-tähdellä on nyt eniten palkintokorokesijoituksia ilman yhtäkään voittoa ja taakse listalla jäi ex-kuski Nick Heidfeld. Voitot ovat kiertäneet monesti vahvoja suorituksia ajanutta Norrisia, mutta McLarenin tason noustessa ja Rouva Fortunan ollessa suopeampi lienee vain ajan kysymys, koska sympaattinen britti tuulettaa uransa ensimmäistä voittoa.

Norris on kolmen ajetun osakilpailun jälkeen MM-pistetaulukossa kuudentena. Australian GP oli koko McLaren-tallille vahva, kun tallikaveri Oscar Piastri säesti vahvaa päivää neljännellä sijalla.

LUE LISÄÄ