Kauden toinen aika-ajo on saatu päätökseen Saudi-Arabiassa. Paalupaikalle kiilasi häikäisevän kierroksen jälkeen kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen. Hollantilainen peittosi toiseksi ajaneen Charles Leclercin yli kolmella kymmenyksellä.

Kolmannesta ruudusta lähtee toinen Red Bull, Sergio Perez. Neljännestä ruudusta starttaa konkari Fernando Alonso. Espanjalainen kutitteli jo eturiviä, mutta heikko viimeinen sektori pudotti Aston Martin -kuskin neljänneksi.

Seuravaaksi lähtöruutuun asettuvat McLarenit ja Mercedekset. Tallin nuorukaiset, Oscar Piastri sekä George Russell onnistuivat peittoamaan kokeneemmat tallitoverinsa. Kärkikymmenikön täydensivät Yuki Tsunoda sekä Lance Stroll.

F1-debytantti Ollie Bearman starttaa kilpailun ruudusta 11. Ferrarille äkillisesti Carlos Sainzin paikalle sysätty nuorukainen jäi vain kolme sadasosaa Q3-session paikasta. Bearmania koskenut tuomaritutkinta saatiin niin ikään päätökseen. Liiallisesta hidastelusta tutkittu Bearman ei saa rangaistusta tapahtuneesta.

Valtteri Bottas aloittaa Jeddan kilpailun ruudusta 16.

LUE MYÖS: