Red Bull -tallilla kulkee radalla, ei niinkään sen ulkopuolella.

Viime viikkoa tallin ylivoimaa varjosti tallipäällikkö Christian Hornerin ahdistelukohu, joka eskaloitui lopulta tähtikuski Max Verstappenin isä Josin ulostuloon. Verstappen vaati Hornerin eroa vedoten miehen läsnäolon repivän tallia kahteen eri suuntaan.

Tämän johdosta Josia ei nähdä Red Bullin varikkopilttuussa. Viime viikolla Red Bullin puikoissa radalla loistanut Max Verstappen saatiin haastattelupisteelle ensimmäistä kertaa isänsä kommenttien jälkeen.

Verstappen otti isänsä puolen konfliktissa. Hollantilainen ei vaatinut Hornerille potkuja, mutta ei myöskään puolustanut tätä.

– Hän (Jos) on aina ollut suorapuheinen, mutta isäni ei koskaan valehtele, Verstappen kommentoi BBC:lle.

– Olemme hänen kanssaan todella läheisiä. Puhumme joka päivä, vaikka emme olisikaan samassa paikassa.

– Haluan puhua uskomattomasta autostamme, en mitä radan ulkopuolella tapahtuu. Tallimme tekee parhaan mahdollisen ratkaisun. Yksi asia on kuitenkin varmaa. Minä en aio ajaa F1-sarjassa ilman isäni tukea.

F1-kauden toinen viikonloppu ajetaan Saudi-Arabiassa. Kilpailu ajetaan viime viikon tapaan poikkeuksellisesti lauantaina.

LUE MYÖS: