Jos Verstappen jatkaa julkista ryöpytystään Red Bull -pomo Christian Hornerin suuntaan.

Kolminkertaisen F1-mestari Max Verstappenin isä ei osallistu Red Bullin toimintaan Jeddassa tänä viikonloppuna. Syynä on julkinen ulostulo Horneria vastaan, jossa tämä vaati brittimiehelle potkuja ahdistelukohun seurauksena.

Hyllytys ei kuitenkaan estä Verstappenia ottamasta kantaa tapahtumiin. Tuoreiden tietojen mukaan Red Bull on hyllyttämässä pitkäaikaisen kuljettajavastaava Helmut Markon epäiltynä vakavasta tietovuodosta. Tämän lisäksi Horneria ahdistelusta syyttänyt naistyöntekijä on hyllytetty tallin toimesta.

Horner vaati lehdistötilaisuudessa tallin ympärillä vellovalle jatkuvalle kohulle jo päätöstä. Vuodesta 2005 asti Red Bullin tallipäällikkönä toiminut 50-vuotias uskoo tapauksen olevan jo käsitelty.

Verstappenin mielestä Hornerin toiveet ovat kohtuuttomia. Entinen F1-kuski pitää poikansa tallipomoa syyllisenä vellovaan mediakohuun.

– Minulla on paljon sympatiaa tätä naista kohtaan. Hän on joutunut kärsimään paljon, Verstappen kommentoi Daily Mailille.

– Minusta Christianin toiveet rauhasta tulevat liian myöhään. Hän voi haluta niin, mutta se ei ole enää mahdollista. Yritän olla sanomatta liikaa, tai joudun taas ongelmiin.

– Christianilla on koko Thai-johtoportaan tuki, joten uskon hänen kestävän kauden loppuun saakka. Niin kuin sanoin jo aiemmin: hänen pysyminen tallipäällikkönä olisi huono asia. Hän aiheuttaa haittaa koko tallille. Se ei ole hyväksi.

LUE MYÖS: