F1-konkari Daniel Ricciardon kauden avauksen kaksi ensimmäistä kilpailua eivät ole menneet putkeen.

Paluuta Red Bullin ykköstalliin ensi kaudeksi hamuava aussikonkari on jäänyt tallikaveri Yuki Tsunodan varjoon vauhdillisesti. Tsunoda on ollut vahvempi sekä aika-ajoissa, että kilpailuissa. Tämän on noteerannut myös Red Bullin kuskiohjelman pomo Helmut Marko, joka vaikuttaa jakavan jo kahden kisan jälkeen ensimmäisen varoituksen Ricciardolle.

– Yukilla ja Danielilla on paljon pelissä ja Yukin aika-ajo oli oli todella hyvä. Ricciardon täytyy näyttää jotain pian, kirjoitti Marko Speed Week -lehden kolumnissaan.

Racing Bullsin auto on ollut odotuksia hitaampi, eikä talli ole saavuttanut vielä pisteen pistettä. Tsunoda väläytti kuitenkin osaamistaan sekä vauhtiaan Jeddassa änkemällä aika-ajoissa viimeiseen osioon, siinä missä Ricciardo jäi sijalle 14.

LUE LISÄÄ