Suomalainen formulalupaus Tuukka Taponen oli jälleen iskussa Lähi-idän Formula Regional -sarjan kilpailuissa viikonloppuna.

Ferrarin kuljettaja-akatemiaan kuuluvan Taposen tilille kilahti runsaasti lisäpisteitä, kun hän sijoittui kaksi kertaa toiseksi ja kertaalleen seitsemänneksi. Aika-ajovauhtikin oli jälleen huippua, sillä perjantain aika-ajoissa Taponen sijoittui kolmanneksi ja toiseksi.

Seitsemättä sijaa selittää osaltaan toinen lähtö, jossa kymmenen kärki starttasi jälleen ensimmäisen kilpailun käännetyssä lähtöjärjestyksessä. Taponen nousi kaksi sijaa ja oli liikkeellä tarkoituksellisesti käytetyllä rengassarjalla panostaakseen sunnuntain viimeisen lähdön voittotaistoon tuoreella kumilla.

Taponen kasvatti pistejohtonsa tasaisella suorituksellaan jo 32 pisteeseen, kun Lähi-idän sarjaa on jäljellä vielä kaksi kisaviikonloppua.

LUE LISÄÄ