Viime viikkoina valokeilassa ollut Christian Horner osallistuu Red Bullin keskiviikkona alkavaan talvitestaukseen normaalisti.

Red Bull tiedotti viikkoja sitten aloittavan sisäisen tutkinnan 50-vuotiaasta britistä työntekijöiden raportoidessa Hornerin käyttäytyneen epäasiallisesti työntekijöitä kohtaan jo vuosia.

Talli ei ole tiedottanut tutkinnan sisällöstä tarkemmin, mutta tuoreimmat raportit viittaavat seksuaaliseen häirintään. Hollantilaisjulkaisu De Telegraafin mukaan Horner on lähetellyt seksuaalisävytteisiä viestejä naisalaisilleen. Todisteet on esitetty Red Bull -organisaatiolle joulukuussa.

Horner ei ole antanut tutkinnan vaikuttaa omaan julkikuvaansa. Britti nähtiin Red Bullin auton lanseeraustilaisuudessa. Nyt on myös varmaa, että Horner nähdään varikkomuurilla talvitestien alkaessa Bahrainissa keskiviikkona. Virallinen tutkinta on päättynyt, mutta ratkaisua Hornerin jatkosta ei ole tehty.

Kansainvälinen autoliitto FIA on itsekin ottanut kantaa tapaukseen. FIA ei osallistu tutkintaan, mutta vaatii Red Bullilta avointa sekä nopeaa viestintää tilanteen ratkaisemiseksi.

Horner kiistää syytteet ja uhkaa aloittaa oikeustoimet De Telegraafia vastaan syyttäen julkaisua mustamaalauksesta. De Telegraaf raportoi Hornerin tarjonneen yli 700 000 euroa nimettömälle uhrille, joka syyttää Horneria asiattomasta käytöksestä.

LUE MYÖS: