Bahrainin talvitestien toinen päivä alkoi talleille katastrofaalisesti.

F1-sarja on joutunut keskeyttämään koko ensimmäisen ajo-osion noin 1,5 tuntia ennen määrättyä aikaa. Tuomaristo ilmoitti, ettei ajoja tulla aamupäivän osalta jatkamaan.

Syynä keskeytykselle on Sakhirin radan vahingoittuminen. Ferrarin Charles Leclerc ajoi mutkan 11 kanttikiven yli repäisten osan kanttia mukanaan, jättäen selkeän aukon radan sekä kanttikiven väliin. Sessio keskeytettiin punaisten lippujen toimesta välittömästi.

Reilun 30 minuutin jälkeen päätettiin kuitenkin, että aamupäivän sessiota ei jatketa ollenkaan korjaustöiden venyessä. Ajoaikaa olisi ollut vielä reilu tunti, mutta FIA päätyy poikkeukselliseen ratkaisuun.

Iltapäivän sessio alkaakin nyt tuntia aikaisemmin, eli kello 13:00 Suomen aikaa. Usea kuljettaja saa kuitenkin paljon vähemmän ajoaikaa. Moni talli vaihtaa kuljettajiaan joka sessioon, joten aamupäivän kuskit menettävät tärkeää ratakokemusta torstaina.

LUE MYÖS: