Kauden 2024 ensimmäinen F1-auto on julkistettu. Kunnia kuuluu brittitalli McLarenille.

Viime vuosina oranssimustasta värityksestä tunnettu kilpuri pysyy lähes identtisenä ulkoasunsa osalta. McLaren julkisti tiistaina ainoastaan ensi kauden värityksensä. Itse auto ja sen päivitykset pysyvät visusti piilossa ennen Bahrainin talvitestejä helmikuun lopussa.

McLarenin viime vuoden jälkimmäinen puolisko oli vahva. Talli nousi jatkuvasti haastamaan Red Bullia, mutta Max Verstappenin esittämä ylivoima piti brittitallin poissa korkeimmalta korokkeelta. Sprinttivoitto napsahti tilille tulokas Oscar Piastrin toimesta Qatarissa.

Kuljettajakaksikko pysyy samana. Auton ratissa kiitää Piastrin lisäksi Lando Norris. Tallipäällikkönä pysyy toista kautta Andrea Stella. McLarenin ratatoimista vastaa toimitusjohtaja Zak Brown.

Chris Medland

@ChrisMedlandF1
McLaren's 2024 livery is here (but not the car, don't get *that* excited) #F1

LUE MYÖS