Brasilian osakilpailu päättyi huippujännittävissä olosuhteissa. Voiton nappasi selkeästi Max Verstappen. Hollantilaista seurasi kahdeksan sekunnin päässä Lando Norris.

Viimeisestä palkintosijasta nähtiin kauden parhaimmistoon kuuluva taistelu. Aston Martinin Fernando Alonso nappasi kolmannen sijan vain viiden sadasosan turvin Red Bullin Sergio Pereziä vastaan. Kaksikko taistelu vimmatusti viimeisillä kierroksilla. Viimeisellä kierroksella 41-vuotias onnistui kuitenkin kellistämään Red Bull -kuljettajan.

Viidenneksi ajoi toinen Aston Martin Lance Stroll. Carlos Sainz oli kuudes, Pierre Gasly seitsemäs, Lewis Hamilton kahdeksas, Yuki Tsunoda yhdeksäs ja Esteban Ocon kymmenes.

Kilpailusta keskeytti peräti kuusi kilpailijaa. Valtteri Bottas jätti leikin tallikaverinsa lailla kesken teknisen vian takia. Kilpailun avauskierroksella nähtiin peräti kolme keskeytystä. Joukon hännillä ajaneet Daniel Ricciardo sekä Oscar Piastri ajoivat lähes koko kilpailun kierroksen perässä punaisten lippujen aikana tehtyjen korjaustöiden johdosta. Myös George Russell keskeytti.