Brasilian GP:n aika-ajot saatiin pienen viivästyksen jälkeen kunnialla maaliin.

Session kärkiajan kellotti McLarenin Lando Norris. Brittikuljettajan taakse asettuu Red Bullin Max Verstappen. Hollantilainen jäi ystävästään vain muutaman sadasosan. Kolmannesta ruudusta starttaa toinen RB-kuski Sergio Perez.

Neljännestä ja viidennestä ruudusta starttaavat Mercedekset George Russell etunenässä. Loistosuorituksen ajanut AlphaTauri valtaavat ruudut kuusi ja kahdeksan. Japanilaiskuski Yuki Tsunoda onnistui peittoamaan Red Bullin toista paikkaa hamuavan Daniel Ricciardon.

Ruutuun seitsemän asettuu Ferrarin Charles Leclerc. Tallikaveri Carlos Sainz löytyy ruudusta yhdeksän. Kärkikymmenikön täydensi kärkimies Norrisin tallikaveri Oscar Piastri.

Valtteri Bottas lähtee illan sprinttiin ruudusta 14.

Ensimmäisessä osiossa rajusti kolaroineet Esteban Ocon sekä Fernando Alonso joutuvat tuomariston puheille session jälkeen. Molempien kuskien autot vahingoittuivat jupakassa niin, ettei kumpikaan jatkanut ajoa. Entiset tallikaverit lähtevät peräkkäisistä ruuduista, Alonso 15 ja Ocon 16.

Sprintti näkyy suorana Viaplayssa. Lähetys alkaa kello 19.30 ja itse kilpailu kello 20.30.