Meksikon GP oli täynnä tapahtumia. Lopulta kilpailun voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen. Voitto on mestarille jo kauden 16:s. Verstappen rikkoi viime kaudella asettamansa ennätyksensä yhden kauden voittomäärässä.

Kolminkertainen maailmanmestari ajoi ensimmäisestä mutkasta ruutulipulle johdossa. Hollantilaisen dominanssia ei onnistunut haastamaan toiseksi ajanut Lewis Hamilton. Brittikuski hyötyi Kevin Magnussenin aiheuttamista punaisista lipuista, jotka laittoivat kilpailun seis hetkellisesti.

Kolmanneksi ajoi paalupaikalta lähtenyt Charles Leclerc. Ferrarin kisavauhti sakkasi jälleen, eikä kaksikolla ollut palaakaan kärkitaistossa. Miehen tallikaveri Carlos Sainz oli neljäs.

Yksi viime vuosien huikeimmista kuljettajasuorituksista nähtiin viidenneksi ajaneen Lando Norrisin toimesta. Eilen epäonnistunut britti taisteli itsensä lähtöruudusta 17 aina viidenneksi saakka. Matkalla nähtiin häikäiseviä ohituksia, jotka eivät jättäneet ketään kylmäksi.

Kuudenneksi ajoi George Russell. Neljännestä ruudusta lähtenyt Daniel Ricciardo valahti järjestyksessä seitsemänneksi.

Pistesijat täydensivät Oscar Piastri, Alexander Albon sekä Esteban Ocon.

Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi pettymykseen. Aika-ajoissa vauhti riitti, mutta kilpailussa kyyti sakkasi pahasti. Pisteistä viime hetkillä taistellut suomalainen kolaroi kuitenkin Aston Martinin Lance Strollin kanssa.

Kanadalainen änki suomalaisen rinnalle radan stadionosuudella, mutta kääntyi mutkaan liian aikaisin. Bottas teilasi AM-kuljettajan päättäen hänen kilpailunsa. Bottas linkutti ruutulipun ohi sijalla 14.

F1-sirkus matkaa ensi viikolla Brasiliaan. Luvassa on jälleen yksi sprinttiviikonloppu.