Kimi Räikkönen hyvästelee monivuotisen asuinmaansa Sveitsin lähiaikoina.

Suomalainen F1-legenda on ostanut italialaisjulkaisu La Gazzetta dello Sportin mukaan Räikkönen perheineen on ostanut kaksi tonttia Italiasta lähiaikoina. Suomalainen muuttaa perheineen Il Torchio -tilalle Comon kaupungin lähelle.

Syynä tähän on Räikkösen Robin-pojan karting-ura-alku. Vasta kahdeksanvuotias Robin on liittynyt tunnettuun italialaiseen karting-organisaatio CRG:n riveihin. Näin Robin seuraa F1-mestari Max Verstappenin sekä Lewis Hamiltonin jalanjälkiä. Molemmat ajoivat lapsuudessaan mys CRG:n organisaatiossa.

Räikkösen ostaman tilan kunnostus on jo hyvässä vauhdissa. Comosta on hyvät yhteydet Italian karting-radoille, joten muutto Sveitsistä Baarin kaupungista käy järkeen.

Räikkönen on F1-sarjan toiseksi eniten kilpailuja aloittanut kuljettaja. Suomalainen nappasi urallaan 21 osakilpailuvoittoa, sekä on vieläkin Ferrarin viimeisin maailmanmestari vuodelta 2007.