Tälle kaudelle sivuun kuninkuusluokasta joutunut Mick Schumacher ei löydä ylistyssanoja entisestä tallipäälliköstään Günther Steineristä.

Toisen polven F1-kuski sai lähtöpassit viime kauden jälkeen. Schumacher aloitti uransa kuninkuusluokalla kaksi vuotta sitten, eivätkä ailahtelevat tulokset tuoneet jatkosopimusta Haasilla. Suorapuheisuudestaan tunnettu Steiner ei puolustellut Schumacherin kalliita kolareita, vaan nosti ne yleensä jopa esiin mediassa.

Schumacher ei ole selvästikkään tyytyväinen kohteluunsa. Hänen mukaansa talli ei auttanut tai tukenut häntä kisakuskin roolissa.

– Näen tällä hetkellä, miten tallia kuuluu johtaa. Kaksi vuotta Haasilla eivät sitä osoittaneet, Mercedeksen varakuskina toimiva Schumacher aloitti Sky Germanyn haastattelussa.

– Ei kukaan voi odottaa kuskin suoriutuvan parhaalla mahdollisella tavalla, jos häntä ei tueta. Nyt on minun aikani näyttää mihin oikeasti pystyn.

Schumacherin korvasi mainiosti kauden ensimmäisellä puoliskolla suoriutunut Nico Hülkenberg. Tällä hetkellä Schumacherin ajopaikka ensi vuodelle näyttää epätodennäköiseltä.