Singaporen osakilpailu päättyi jännittävän taistelun päätteeksi, kun Carlos Sainz ajoi yökisan voittoon.

Espanjalainen johti kilpailua alusta loppuun. Hän oli myös jokaisen viikonlopun session nopein aina harjoituksista sunnuntaina heiluneelle ruutulipulle saakka. Tänään voitto ei kuitenkaan tullut helpolla. Loppuhuipennuksessa nähtiin huima taisto neljän kuljettajan välillä.

Lando Norrisin kyyti ei lopulta riittänyt voittoon. Toiseksi ajanut britti piti pintansa tuoreilla renkailla jahdanneita Mercedeksiä vastaan.

Riskin myöhäisen varikkopysähdyksen kanssa ottaneet brittikuskit olivat jo matkalla voittoon, mutta vauhti tyssäsi loppuhetkillä. Kaiken kukkuraksi George Russell ajoi karmaisevalla tavalla seinään kilpailun viimeisellä kierroksella. Näin Lewis Hamilton nousi palkintokorokkeelle kolmanneksi.

Charles Leclerc oli neljäs. Päivän onnistuja oli AlphaTaurin tulokas Liam Lawson. Uusi-seelantilainen nappasi uran avauspisteet ollessaan yhdeksäs.

Red Bullin koko kauden kestänyt voittokulkue keskeytyi ainakin hetkeksi Singaporessa. Lauantaina nähty heikko vauhti jatkui myös sunnuntaina. Lopulta tallin molemmat kuskit onnistuivat kuitenkin nappaamaan pisteitä. Max Verstappen oli viides. Tallikaveri Sergio Perez oli kahdeksas.

Meksikolainen on kuitenkin tutkinnassa mahdollisesta kolarin aiheuttamisesta Alexander Albonin kanssa. Tilanne tutkitaan kilpailun jälkeen.

Valtteri Bottaksen osakilpailu oli sanalla sanoen surkea. Suomalaiskuskin vauhti ei riittänyt haastamaan muita kuljettajia missään vaiheessa kilpailua. Tähän päälle heikko rengastrategia, eikä suomalaisen pistetaistelusta ollut mitään toivoa. Kaiken lisäksi suomalainen jätti kilpailun kesken GP:n loppuhetkillä. Tallitoveri Zhou Guanyu ohitti ruutulipun sijalla 13.