Monivaiheinen Hollannin GP saatiin vihdoin päätökseen sunnuntai-iltana.

Kilpailun voittajaksi kruunattiin jo kolmatta kertaa peräkkäin tällä radalla Max Verstappen. Hollantilainen johti lähes koko kilpailun ajan, alun rengasepisodia lukuunottamatta. Voitto oli Verstappenille peräti yhdeksäs peräkkäinen. Samalla mies tasoittaa Sebastian Vettelin voittoputkiennätyksen.

Toiseksi ajoi loistavan suorituksen kilpuristaan repinyt Fernando Alonso. Espanjalainen onnistui taktiikassaan läpi kilpailun ja onnistui pitämään muut kilpailijat takanaan.

Kolmanneksi ajoi sensaatiomaisesti Alpinen Pierre Gasly. Mies ohitti ruutulipun neljäntenä, mutta Sergio Perezin loppuhetken tötöily varikolla maksoi palkintosijan. Perezin auto joutui vesiliirtoon saapuessaan varikolle, mikä lähetti miehen seinään. Lopulta meksikolainen sai viiden sekunnin aikasakon ylinopeudesta.

Viidenneksi ajoi Ferrarin Carlos Sainz. Espanjalainen joutui taistelemaan kynsin hampain sijoituksestaan, mutta lopulta Lewis Hamilton pysyi takana. Kärkikymmenikön täydensi Lando Norris, Alex Albon, Oscar Piastri sekä Esteban Ocon.

Valtteri Bottaksen kilpailu oli murheellinen. Suomalainen ohitti ruutulipun sijalla 15, eikä pisteisiin ollut mahdollisuutta. Kilpailussa keskeyttivät Logan Sargeant, Charles Leclerc sekä Zhou Guanyu.