Amerikkalainen F1-talli Haas julkisti kuljettajakaksikkonsa Hollannin GP:n alla.

Talli on päättänyt jatkaa kuljettajakaksikkonsa Nico Hülkenbergin sekä Kevin Magnussenin sopimuksia. Magnussen palasi F1-sarjaan viime kaudella, korvaten juuri ennen kauden avausta potkut saaneen Nikita Mazepinin.

Hülkenbergin paluu kuninkuusluokkaan tapahtui puolestaan tällä kaudella. Saksalainen on ollut loistavassa vireessä erityisesti aika-ajoissa. Haasin kilpuri ei kuitenkaan ole valmis ajamaan tasaisesti pisteistä kilpailuissa, joten saksalaisen Q3-esiintymiset eivät ole tuottaneet suurempaa tulosta.

Tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan kaksikon jatko oli selvää jo kuukausia sitten.

– Nico ja Kevin ymmärtävät mitä vaadimme heiltä. Meillä ei ole ollut mitään syytä miettiä kuljettajaparimme vaihtoa, Steiner kommentoi The Athleticille.

Haas on kerännyt kauden ensimmäisellä puoliskolla 11 pistettä, Hülkenberg saalistaen yhdeksän ja Magnussen kaksi.