Hollannin GP:n toiset vapaat harjoitukset käynnistyivät ryminällä, kun ensimmäisellä kymmenminuuttisella ratavalleihin rysähti kaksi kuljettajaa.

Tilanne oli varsin erikoinen, sillä ensin McLaren-kuljettaja Oscar Piastri rysäytti radan kolmannessa mutkassa valliin menetettyään kilpurinsa hallinnan. Hetkeä myöhemmin samaan mutkaan tuli vauhdilla AlphaTaurin Daniel Ricciardo, joka ajautui keula edellä maanmiehensä viereen.

Ricciardo yritti radiokommenttien perusteella väistää Piastrin romua, mutta ei ehtinyt reagoida välttääkseen itsekin seinäosuman. Ricciardo satutti hieman tilanteessa kättään ohjauspyörän lyödessä osumassa aussikuskin käsille. Sessio on tällä hetkellä keskeytetty punaisilla lipuilla siivoustöiden ajaksi.

Video tilanteesta alla.

Jos upotus ei näy laitteellasi, näet sen tästä.

Red Flag

@RedFlagFone
💥 Ricciardo ve Piastri’nin kaza anı!

#DutchGP
x.com/fdmedia2_/stat…