Hyundain WRC-talli on vahvistanut heidän kuljettajansa Craig Breenin menehtyneen testeissä sattuneessa ulosajossa torstaina.

– Hyundai Motorsport on surun murtamana vahvistaessaan Craig Breenin menettäneen henkensä Kroatian MM-rallin valmistavissa testeissä, lukee Hyundain tiedotteessa.

– Kartanlukija James Fulton selvisi vahingoitta onnettomuudessa, joka sattui keskipäivällä paikallista aikaa. Hyundai Motorsport lähettää syvät osanottonsa Breenin perheelle, ystäville sekä runsaille faneilleen.

– Hyundai Motorsport ei kommentoi tilannetta tässä vaiheessa sen enempää, tiedotti Hyundai.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Hyundai Motorsport

@HMSGOfficial
Statement from Hyundai Motorsport

Irlantilainen oli valmistautumassa hänen rallikauden toiseen MM-ralliinsa. 33-vuotias Breen ehti sivuta uransa parasta sijoitustaan helmikussa Ruotsissa sijoittumalla toiseksi. Aiemmat kakkostilat Breen ehti saavuttaa niin ikään Ruotsissa 2018, Virossa 2020-21, Belgiassa 2021 sekä Sardinian MM-rallissa viime vuonna. Veikeä irlantilainen ei täten koskaan ehtinyt juhlimaan MM-rallin voittoa.

Breen ehti kaasutella varsin pitkän uran rallin parissa, sillä ensimmäinen MM-ralli karttui tilille jo vuonna 2009 Portugalissa. Breenin vyölle kertyi kaikenkaikkiaan kahdeksan palkintosijaa, 30 erikoiskoevoittoa sekä 372 MM-pistettä.