Bakun sprintin jälkeiset tunnelmat olivat kaikkea muuta kuin iloiset. Kolmanneksi vaurioituneella autolla ajanut hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ei ollut tyytyväinen Mercedeksen George Russellin temppuihin sprintissä.

Kaksikko taisteli kiivaasti ensimmäisellä kierroksella kolmannesta sijasta. Lopulta Russell nappasi hetkellisesti sijoituksen sen jälkeen, kun kaksikko oli osunut keskenään.

Verstappen oli raivoissaan. Hänen mielestään Russellin osuma häneen antoi hänelle selvän avun, joka johti ohitukseen. Verstappen ei rauhoittunut senkään jälkeen kun hän oli päässyt britistä ohi, vaan etsi tämän käsiinsä välittömästi ajon päätyttyä.

Verstappenin tilitys ja solvaukset tallentuivat lähetykseen.

– Kaikilla meillä on kylmät renkaat, tuo ei ole mikään tekosyy, Verstappen sähisi.

– Sinun pitää jättää tilaa muille kuskeille. Ensi kerralla voit odottaa samanlaista kohtelua kusipää.

Russell ei tilanteessa tuntunut vastaavan Verstappenin rajuun kritiikkiin, mutta sprintin jälkeisissä haastatteluissa Russell oli Verstappenin käytöksestä ihmeissään.

– Olin aika yllättynyt. En odottanut noin vahvaa reaktiota häneltä. Hän olisi tehnyt täysin samalla tavalla, jos hän olisi ollut minun paikallani autossa, Russell kommentoi Motorsport.comille.

– Olen tullut tänne voittamaan. En aio perääntyä taistelusta vain siksi, että hän johtaa MM-sarjaa.