Mercedeksen avaus kauteen 2023 ei ollut tarpeeksi laadukas tallille. Tämän kauden tavoite oli palata mestaruusjahtiin viime vuoden mahalaskun jälkeen. Sakhirin valojen sammuessa talli on kuitenkin yhtä kaukana kärjestä kuin viime kaudella.

Tämä sai tallipäällikkö Toto Wolffin lataamaan faktat tiskiin. Jo eilen itävaltalainen linjasi, että talli on haaskannut koko talven kehityksensä yrittäen parantaa viime kauden viallista konseptia. Ääni ei muuttunut kellossa myöskään kilpailun jälkeen.

– Emme saaneet tästä kilpailusta mitään positiivista, Wolff kommentoi AMuS-julkaisulle.

– Olemme liian hitaita. Kuskit joutuvat puskemaan autoa sen rajojen yli, mikä aiheuttaa lisää rengaskulumaa. Red Bullit ovat aivan omalla planeetallaan. Aston Martin on toiseksi nopein auto meidän koneistolla.

– Tämä oli karu herätys meille.

Mercedekset olivat maalissa sijoilla viisi ja seitsemän.