WRC on nostanut sosiaalisessa mediassa esiin Ruotsin MM-rallin parhaita paloja aiemmilta vuosilta, joista erityisesti yksi on noussut ylitse muiden.

Kyseinen video on Ruotsin MM-rallista vuodelta 2006, jolloin norjalainen Henning Solberg meinasi ajaa rajusti ulos, mutta selvisi tilanteesta täpärästi. Kyseisessä tilanteessa auto lensi katolleen ja liukui tietä pitkin penkkaan, mutta katsojat saivat käännettyä auton ympäri.

Sittemmin Solberg pystyi jatkamaan erikoiskokeen ajamista, mutta vaikeudet eivät olleet todellakaan ohi, sillä tuulilasi oli niin hajalla, ettei sen läpi nähnyt enää mitään. Lopulta Solbergin kartanlukija Cato Menkerud potki vauhdista tuulilasin irti, joka helpotti ajamista vain hieman, sillä seuraavaksi lumi alkoi pöllyämään voimalla sisään, eikä nuottien lukemisesta tullut mitään.

– Parhain hetki kaikista.

– Maksimaalinen hyökkäys, rallifanit kehuivat Twitterissä.

Loppujen lopuksi Solberg sijoittui rallissa kahdeksanneksi. Norjalainen jäi voittoon ajaneesta Marcus Grönholmista reilut yhdeksän minuuttia.

World Rally Championship

@OfficialWRC
The most famous @RallySweden moment ever? @HSolberg73

#WRC #RallySweden

Mikäli video ei näy, niin näet sen täältä.