F1-sarjan pienivaraisempiin talleihin kuuluva Haas julkisti vihdoin uuden nimikkosponsorinsa tulevalle kaudelle.

Kuninkuusluokan jättämistä rahasyistä viime vuosien aikana väläytellyt amerikkalaistalli joutui syvempään suohon viime vuoden helmikuussa, kun se irtisanoi yhteistyönsä Uralkalin kanssa. Tallia sponsoroinut Dmitri Mazepin joutui Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamalle pakotelistalle yhdessä poikansa Nikitan kanssa. Talli purki venäläisyhtiön sponsorisopimuksen ennen kauden alkua.

Talli halusi ottaa oman aikansa etsiessään uutta nimikkosponsoria, vakuuttaen selviävänsä ilman konkurssia. Nyt lähes vuosi myöhemmin Haas julkisti uuden tukijansa.

Tallin uusi nimikkosponsori on MoneyGram. Suomessakin toimiva rahansiirtoyhtiö toimii Amerikasta käsin, mikä sopii amerikkalaisomistaja Gene Haasille paremmin kuin hyvin. Sopimuksen myötä myös Haasin logo koki muutoksia. Myös tallin auton ulkoasu tulee todennäköisesti muuttumaan.

Haasin uusi logo. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.