F1-sarjan talvitauko alkoi kaksi viikkoa sitten, joten tallit sekä kuskit ovat pystyneet rentoutumaan ensi kertaa toden teolla sitten maaliskuun. Suurin osa kuljettajista on palannut takaisin koteihinsa.

Valtteri Bottas lomailee para-aikaa Australiassa kumppaninsa Tiffany Cromwellin kanssa. Cromwellin kotimaassa majaileva Bottas päätti muuttaa tyyliään lokaatioon sopivammaksi.

Hulvattomassa videossa nähdään, miten suomalainen leikkaa itselleen Australiassa suuressa suosiossa olevan mullet-hiustyylin. Muutos on radikaali Bottaksen totutusta hiustyylistä. Tämän lisäksi Bottas ajoi partansa pois viiksiään lukuunottamatta.

– Nyt vihdoin kuulun joukkoon, Bottas murjaisi.

Kauden aikana Bottaksen sosiaalisen median sisältöön rakastuneet fanit ovat luonnollisesti haltioissaan muutoksesta. Arvostettu F1-toimittaja Chris Medlandin mielestä suomalainen tulisi kruunata vuoden kuljettajaksi hiustyylin seurauksena.

– Valtterista tuli yllättäen suosikki voittamaan kauden kuljettaja -palkinnon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.