Red Bullin kuljettajakehityksen päällikkö Helmut Marko paljasti Sky Sportsin haastattelussa, että talli on solminut ensi kauden kattavan reservikuskisopimuksen Daniel Ricciardon kanssa.

Ricciardon kolmivuotinen sopimus McLarenin kanssa purettiin yhteisymmärryksessä kauden päätteeksi. Aussikuljettajan paikan ottaa huippulupaus Oscar Piastri.

Ricciardo itse ei halunnut liittyä kuninkuusluokan peräpäässä majailevaan talliin pitkällä sopimuksella. Tästä syystä miehelle ei auennut ajopaikkaa vuodelle 2023. Ricciardo haluaa silti pysyä lähellä kuninkuusluokkaa, sillä tähtäimessä on paluu kaudelle 2024.

Ricciardon menestysvuodet tulivat nimenomaan Red Bullilla. Vuosina 2014-2018 Ricciardo keräsi seitsemän voittoa. Mies jätti tallin moottorivalmistaja Renault’n takia, mutta ruoho ei koskaan ollut vihreämpää aussin kohdalla.

Kahden Renault-vuoden jälkeen Ricciardo siirtyi McLarenille. McLaren ura oli pettymys, mutta huippuhetki nähtiin viime kaudella Italiassa. Ricciardo palautti brittitallin korkeimmalle korokkeelle voittaen Monzassa. Muuten miestä ei ole palkintopalleilla McLarenin väreissä nähty.