Entinen Formula 1 -tähti David Coulthard mukaan Sergio Perezillä ei ole valittamisen aiheita kohteluunsa Red Bullilla. Red Bull on ollut kohun keskiössä, kun viime viikonloppuna Brasilian GP:ssä Max Verstappen ei suostunut luovuttamaan kuudetta tilaansa Perezillä.

Perez olisi tarvinnut tuon pisteen ollakseen Ferrarin Charles Leclercin edellä MM-pisteissä tähän viikonloppuun tullessa.

Coulthardin mukaan Perezin tulisi olla vain kiitollinen Red Bullille. Ja jos meno ei maistu, niin meksikolainen voi aina lähteä.

– Checo oli jo ulkona Formula 1:stä (Racing Point -sopimuksen päätyttyä), eikä kukaan koputellut hänen oveensa. Red Bull antoi hänelle mahdollisuuden palata autolla, jolla voi varmasti voittaa kilpailuja, Coulthard muistutti.

– Jos Checo ei pidä siitä, hän voi lähteä. Mutta minne hän muka menisi? entinen skottikuski kyseenalaisti.