Sunnuntaisessa Nascarin Cup Series -kisassa nähtiin täysin käsittämätön viimeisen kierroksen peliliike, kun Ross Chastain päätti ottaa videopelimaailmasta tutut kikat käyttöönsä.

Chastainin temppu lienee monelle virtuaalimaailmasta tuttu, mutta kukaan ei tiennyt sen olevan myös oikeassa elämässä mahdollista. Chastain lasketteli käytännössä kaasu pohjassa ratareunusta pitkin viimeisen kierroksen viimeisen mutkan ja napsi useita sijoituksia.

Chastain kertoi kilpailun jälkeisessä haastattelussa pelanneen Nintendo Gamecube -konsolilla kauden 2005 Nascar-peliä ja oli siellä tehnyt samanlaisia temppuja, muttei uskonut sen toimivan noin tehokkaasti oikeassakin elämässä.

– En ikinä uskonut, että se voisi oikeasti toimia, sanoi suorituksestaan itsekin ällistynyt Chastain.

Videon upeasta vedosta näet alta.