Kalle Rovanperä varmisti rallin maailmanmestaruuden Uuden-Seelannin osakilpailussa.

Rovanperästä tuli historian nuorin maailmanmestari. Samalla hän on ensimmäinen suomalaismestari 20 vuoteen. Onnitteluviestejä on piisannut.

– Todella paljon olen saanut viestejä, varsinkin Suomesta. Niissä on kiitelty ja onniteltu siitä, että Suomeen saatiin taas rallin maailmanmestaruus. Tietysti se tuntuu hyvältä, Rovanperä sanoo Unibetin videohaastattelussa.

Rovanperä myös paljasti saaneensa erityisen lahjan. Sen antoi Colin McRae, joka tähän asti oli historian nuorin maailmanmestari. Suomalaiselle luovutettiin takavuosien suursuosikin ajokengät näyttävään tauluun kiinnitettynä.

– Colinin ajokengät olivat huikea lahja, en osannut yhtään odottaa sellaista. Olen McRaen perheelle todella kiitollinen, että he järjestivät tuollaisen lahjan.

Katso koko haastattelu tästä.