Italian GP:n aika-ajojen toinen osio saatiin pakettiin vauhdin temppelissä Monzan radalla. Osion nopein oli Ferrarin Carlos Sainz.

Kaksi ensimmäistä sijaa meni kotiyleisöä lämmittäen punaisille, kun Charles Leclerc ajoi toiseksi nopeimman ajan. Kolmanneksi ehti Red Bullin Max Verstappen ja tallikaveri Sergio Perez oli neljäs. Viiden kärjen täytti Mercedeksen Lewis Hamilton.

Williamsilla Alex Albonia paikkaava Nyck de Vries ajoi mahtavan debyyttiaika-ajon, kun hän onnistui täräyttämään itsensä sijalle 13. Hollantilainen tulee starttaamaan lukuisten lähtöruuturangaistuksien myötä kilpailuun todella korkealta.

Muut jatkosta pudonneet kuljettajat olivat Esteban Ocon, Valtteri Bottas, Zhou Guanyu sekä Yuki Tsunoda. Koko toisen osion tuloslistan näet alta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
Q2 CLASSIFICATION

Daniel Ricciardo advances to Q3

#ItalianGP #F1