Alpine-kuljettaja Esteban Oconin mielestä ainoastaan Lewis Hamilton on suoriutunut ranskalaista paremmin Fernando Alonson tallikaverina.

Ocon sekä Alonso ovat ajaneet kaksi kautta yhdessä. Kokenut espanjalainen palasi kuninkuusluokkaan Alpinen riveihin viime kaudeksi.

Kuluva kausi on kuitenkin Alonson viimeinen ranskalaistallissa. Kaksinkertainen maailmanmestari päätti solmia sopimuksen Aston Martinin kanssa.

Oconin mukaan hän ansaitsee kunnioitusta tekemästään työstä Alonsoa vastaan. Tällä hetkellä ranskalainen johtaa kolleegaansa MM-pisteissä. Viime kaudella Ocon voitti osakilpailun Alpinella, kun Alonson paras sijoitus oli kolmas. Espanjalainen vei kuitenkin pidemmän korren pistetaistossa.

– Minulle sanotaan usein asioita, kuin ”ai niin, unohdin että voitit viime kaudella”, Ocon aloitti Motorsport.comin haastattelussa.

– Minusta se on hyvin outoa. Tällä hetkellä Fernando johtaa aika-ajotuloksissa minua 9-7, mutta minulla on enemmän pisteitä. Viime kaudella olimme tasoissa.

– Kun historiaa katsoo, niin kukaan ei ole Lewisia lukuunottamatta suoriutunut paremmin kuin minä. Minusta olen tehnyt hyvää työtä, ja on outoa, että muut näkisivät tilanteen eri tavalla.

Ocon jättää omassa mielessään taakse huippunimet, kuten Kimi Räikkösen sekä Jenson Buttonin. Brittimestari tyrmäsikin Oconin väitteen sosiaalisessa mediassa.

– Minä olen kyllä eri mieltä, Button twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jenson Button

@JensonButton

Autosport

@autosport
Esteban Ocon believes only Lewis Hamilton has done a better job as Fernando Alonso's teammate in F1 than he has 👀

Do you agree with Ocon? 💬

#F1 #Autosport #Alpine #McLaren
I will have to disagree