Singaporen kisaviikonloppu polkaistiin käyntiin huolestuttavilla raporteilla. Usean lähteen mukaan ensi viikolla julkaistavassa budjettiraportissa tulee ilmi, että kaksi tallia ovat ylittäneet sallitun 145 miljoonan dollarin budjettirajan. Nämä ovat Auto, Motor und Sportin mukaan Red Bull sekä Aston Martin.

Molemmat tallit ovat pysyneet suhteellisen hiljaa raporttien kertomasta tarinasta. Red Bull kommentoi BBC:lle pysyvänsä erossa spekuloinnista. Aston Martin puolestaan paljastaa keskustelevansa para aikaa autoliitto FIA:n kanssa tilanteesta. Talli odottaa virallista linjausta.

Sääntökirjaan ei ole kirjattu tarkkoja sanktioita mahdollisista palkkakattorikkeistä. Säännöissä kuitenkin lukee, että yli 5% ylityksestä on luvassa mahdollisia pistemenetyksiä, palkkakattosakkoja tuleville kausille tai jopa hylkyä MM-taistosta. AMuS:n mukaan Red Bull olisi mennyt rajan yli reippaasti, joten sakot tuskin riittävät, jos talli on todella syyllistynyt rikkeeseen.