Yksi F1-sarjan suurimmista lupauksista Theo Pourchaire ilmoitti jättävänsä F2-sarjan kauden päätteeksi.

Pourchaire tavoittelee paikkaa kuninkuusluokassa. Ranskalainen kuuluu Alfa Romeo Sauberin kuljettaja-akatemiaan, eikä talli ole ollut halukas tarjoamaan Pourchairea muille talleille.

Ranskalainen on kuitenkin päätöksensä tehnyt. Nuorukainen tavoittelee F2-mestaruutta tällä kaudella, mutta alun kömmähdykset ovat jättäneet ranskalaisen toivottua kauemmas pistekärjestä. F2 on tunnetusti todella kallis sijoitus jokaiselle kuljettajalle. Kuljettajat harvoin viettävät juniorisarjassa kahta vuotta kauempaa.

– Tämä on viimeinen kauteni F2-sarjassa, en aio palata tänne enää, Pourchaire kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Se ei ole rahallisesti mahdollista. Kaksi kautta tässä kilpailussa ovat tarpeeksi kuljettajalle. Jos en pääse F1-sarjaan, niin en tiedä mitä teen. Emme ole edes keskustelleet siitä tukijoukkoni kanssa. Nyt minulla on neljä kilpailua jäljellä F2-sarjassa. Katsotaan miten asiat järjestyvät sen jälkeen.

Tämä herättää kuitenkin kysymyksen Alfa Romeon kohdalla. Valtteri Bottas on tallissa seuraavat vuodet, mutta suomalaisen aisapari on vielä auki ensi kautta ajatellen. Kauden ainoa tulokas Zhou Guanyu on ajanut mainion kauden, mutta jatkosopimusta ei ole vielä tullut.