Suomalainen moottoriurheilulegenda Kimi Räikkönen palasi kilparadoille viime sunnuntaina NASCAR-sarjan parissa. Räikkönen ajoi Cup seriesin kilpailun Trackhouse-tallin riveissä. Valitettavasti Räikkösen kilpailu päättyi keskeytykseen.

Suomalaiselle oltiin kaavailtu vain tämä yksi ajoesiintyminen, mutta lisää saattaa olla luvassa. Trackhouse on ilmaissut halunsa jatkaa yhteistyötä Räikkösen kanssa.

Trackhousella käynnissä oleva ”project91” pyrkii antamaan ajomahdollisuuksia kansainvälisille moottoriurheilutähdille. Project91-mahdollisuuksia on vain yksi tällä kaudella, mutta osaomistaja Justin Marks haluaa nostaa määrän kuuteen.

– Tämä on mahdollisuus meille kasvattaa projetkiamme entisestään. Se antaisi meille perspektiiviä siitä, kuinka voimme käyttää vierailevia kuljettajia, Marks kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Juuri perinteikkäät kilparadat olisivat Kimille oikeanlaiset palata tiimiimme. Hänen kokemuksensa auttaisivat meitä niissä tilanteissa. Lisäksi oppimiskäyrä olisi helpompi hänelle perinteikkäällä radoilla, kuin ovaaleilla.