Unkarin kisaviikonlopun viimeinen harjoitussessio ajettiin todella epävakaissa olosuhteissa. Rankkasade oli juuri ehtinyt kastella Hungaroringin radan pinnan täysin. Kuljettajat joutuivat ajamaan koko session märällä radalla.

Sessio olikin tästä syystä todella katkokainen. Kuskit valittivat jatkuvasti olostuheista, eivätkä Red Bull -kuskit ajaneet kuin vain muutaman kierroksen. Pitoa ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi.

Isoin osuma nähtiin session loppuhetkillä, kun lopettamisensa F1-sarjasta julkistanut Sebastian Vettel ajautui ulos ja suoraan seinään. Auto ei näyttänyt kärsivän suuria vahinkoja, mutta kilpuri jäi kiinni seinään, eikä mies saanut sitä omin avuin liikkumaan.

Session suurin pommi oli kuitenkin se, että harjoituksen nopeimman ajan ajoi Williamsin Nicholas Latifi. Kanadalainen ajoi kierroksensa aivan session loppuhetkellä, jolloin rata oli kuivin. Myös toinen Williams-kuski Alex Albon ylsi kärkikolmikkoon ollessaan kolmas. Brittitallin väliin asettui Charles Leclerc.

Valtteri Bottaksen sessio oli vaikea. Suomalainen oli lopulta vasta sijalla 18.