Formula 1 -talli Aston Martinin tallipomo Mike Krack kertoi Britannian GP:n yhteydessä tallin tarjonneen jatkosopimusta Sebastian Vettelille. Nelinkertainen maailmanmestari ei ole kuitenkaan vielä laittanut nimeään jatkopahviin.

Krackin mukaan talli haluaa pitää kiinni Vettelistä, mutta odottaa vielä 35-vuotiaan saksalaisen omaa päätöstä.

– Minulle tärkeintä on, että kuljettaja on nopea ja Sebin kohdalla tämä toteutuu. Tuon tason huippukuljettajia ei ole paljoa, jotka myös sitoutuvat tekemään yhtä paljon töitä tallin eteen, Krack kehui Vetteliä.

Krack kertoo, että Vettel haluaa viitteitä tallin noususta kohti kärkisijoja ennen sopimuksen allekirjoittamista.

– Me toivomme, että hän olisi laittanut nimen paperiin jo eilen. Jos hän näkee valoa tunnelin päässä, silloin päätös olisi paljon helpompi hänelle. Sebastiania ei kiinnosta taistella sijasta 17.