Formula 1 -legenda Michael Schumacherin vaimo Corinna Schumacher piti tunteikkaan ja paljastavan puheen hiljattain Saksassa sijaitsevan Nordrhein-Westfalenin osavaltion palkitsemistilaisuudessa, jossa Michael Schumacher palkittiin uransa saavutuksista. Schumacher on kotoisin osavaltiossa sijaitsevasta Hürthin kaupungista.

Lasketteluonnettomuudessa jouluna 2013 vakavasti loukkaantunut seitsenkertainen F1-mestari ei luonnollisesti ollut paikalla palkitsemistilaisuudessa, vaan hänen vaimonsa Corinna ja tyttärensä Gina olivat vastaanottamassa palkintoa. Michael Schumacheria ei ole nähty julkisuudessa onnettomuuden jälkeen, ja häntä hoidetaan perheen kotona Sveitsissä.

Corinna piti Mirror-lehden mukaan tapahtumassa kyynelehtien tunteikkaan puheen koskien miestään.

– Kaipaan Michaelia joka päivä ja lapset kaipaavat isäänsä. Kaikki kaipaavat Michaelia, mutta hän on täällä. Hän on erilainen, mutta täällä ja saamme siitä voimaa, Corinna Schumacher sanoi tapahtumassa Mirrorin mukaan.

– Michael sanoi aina, että yksityinen on yksityistä. Minulle on äärimmäisen tärkeää, että hän saa jatkaa elämäänsä yksityisesti. Michael suojeli aina meitä ja nyt me suojelemme häntä.