Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoi läksyttäneensä tähtikuski Max Verstappenin isää Jos Verstappenia. Hollantilainen julkaisi kolumnissaan Monacon GP:n alla kritiikkiä tallin strategiasta, joka ei suosinut entisen kilpakuljettajan poikaa.

Red Bull ei suhtautunut kommentteihin hyvällä. Marko antoi omien sanojensa mukaan välitöntä palautetta vanhemmalle Verstappenille.

– Soitin hänelle välittömästi kirjoituksen jälkeen, Marko aloitti PlanetF1-sivuston haastattelussa.

– Kysyin välittömästi, että ”mitä tämä oikein on Jos?” Kaikilla on oikeus mielipiteeseen, jopa Josilla. Mutta hän ei voi julkaista niitä poikansa nettisivuille. Hän puolusteli tekoaan sanomalla tekevänsä vain isän työtä. Ymmärrän sen, mutta sanoin hänelle, että näin ei tule tapahtumaan enää koskaan.

– Jos on Jos. Joskus hän suuttuu nopeasti, eikä se tule muuttumaan.