Ferrarin Carlos Sainz nappasi uransa ensimmäisen paalupaikan F1-sarjassa Britannian GP:ssä. Sainz hallitsi sateiset olosuhteet Silverstonen radalla ja päihitti toiseksi ajaneen MM-sarjan kärkimiehen Max Verstappenin vajaalla kymmenyksellä.

Paalupaikka oli tarjolla aivan viimeisille vedoille saakka. Kuljettajat ajoivat lukuisia kierroksia parantaen aikojaan hiljakseen kuivuvalla radalla välikelin renkaalla.

Märkä rata oli tehdä tepposet aivan kolmannen aika-ajon alussa Verstappenille, kun hollantilaisen auto irtosi radasta kovasta vauhdista. Verstappen hallitsi autonsa kuitenkin upeasti, vaikka Red Bull pyörähtikin täydet 360 astetta märällä radalla.

Toisen rivin täyttivät kolmanneksi ajanut Sainzin tallikaveri Charles Leclerc sekä neljännestä ruudusta kisaan starttaava Red Bullin Sergio Perez.